Accesați aplicația b2b

Stocarea energiei

Stocarea energiei în propriile baterii este acum posibilă! Află oferta noastră de stocare a energiei!

Stocarea energiei - o perspectivă îndepărtată sau o necesitate actuală?

Ceva ce până nu demult părea a fi ceva ce nu era decât o melodie a viitorului, astăzi începe să revoluționeze piața fotovoltaică din Europa. Din ce în ce mai mulți investitori optează pentru stocarea energiei ca un argument puternic împotriva creșterii facturilor la electricitate și a defecțiunilor sistemului energetic. La SOLITAN ai la dispoziție o gamă largă de baterii de la producători de renume!

De ce merită să cumpărați un depozit de energie cu aplicația noastră?

Comoditate, siguranță și o gamă de posibilități atent selecționate!

Independența

Datorită funcției de export de energie zero, nu este nevoie să se dea și să se ia energie prin intermediul rețelei publice de electricitate.

Calitate înaltă

În gama noastră, includem depozite inclusiv de la producători renumiți.

Versatilitate

Putem folosi stocuri de energie pentru a alimenta instalația, dar și mașini electrice sau hibride.

Confort

Sistemele de stocare sunt configurate și gata de utilizare!

Te putem ajuta să alegi dispozitivul potrivit în aplicația noastră!

Nu ai mai avut de-a face cu stocarea energiei până acum? Nici o problemă! Consilierul nostru virtual te va ajuta să selectezi bateriile potrivite pentru nevoile tale. Spune-ne ce fel de instalație intenționezi să construiești și noi ne ocupăm de restul! Există, de asemenea, o a doua cale, în care tu decizi ce și cum vrei să te conectezi! Pentru mai multe informații despre modul în care funcționează soluția noastră, vezi fila „Despre aplicație”.

Mai ai întrebări?

Consultanții noștri așteaptă apelul tău!

Mizează pe o calitate ridicată!

Stocarea energiei este o soluție universală. Aceasta poate fi utilizată atât în instalațiile de rețea, cât și în regim hibrid. Gama noastră are toate caracteristicile necesare unui echipament bun. Opțiunea EPS permite activarea modului de funcționare în insulă. BMS protejează echipamentul împotriva supraîncărcării, descărcării profunde și supraîncălzirii. De asemenea, unitățile de stocare pot fi combinate între ele și extinse pentru o independență energetică și mai mare. Ca și instalator, vei găsi la noi tot ce ai nevoie pentru a pune în funcțiune ultima generație de instalații fotovoltaice!

Lucrăm la această funcționalitate

Ne pare rău, funcționalitățile descrise vor fi adăugate în următoarea versiune a aplicației noastre. Le veți putea utiliza în curând.

Cu toate acestea, vă rugăm să nu ezitați să utilizați alte funcții ale „Aplicației” sau „Contact”, consilierii noștri vă stau la dispoziție.