Accesați aplicația b2b

Sisteme Fotovoltaice Hibride

Invertoare hibride moderne pentru aplicații casnice și comerciale.

Optimizarea beneficiilor de fotovoltaice!

Invertorul hibrid este o soluție modernă care combină avantajele unui sistem tradițional de rețea cu funcționarea în regim de insulă. Utilizându-l într-o instalație fotovoltaică, puteți obține o independență energetică totală!

De ce merită să cumpărați hibrizi cu aplicația noastră?

Comoditate, siguranță și o gamă de posibilități atent selecționate!

Independența

Datorită funcției de alimentare de urgență EPS, invertoarele hibride fac posibilă utilizarea energiei stocate în cazul întreruperilor de curent.

Calitate de top

Fiecare produs disponibil în aplicația noastră este verificat pentru a îndeplini standarde stricte de calitate.

Versatilitate

Invertoarele hibride funcționează cu o gamă largă de sisteme de stocare a energiei.

Confort

Gestionezi resursele energetice de la distanță!

Vezi cât de ușor este să selectezi un invertor hibrid în aplicația noastră!

Ești un instalator cu experiență și soluțiile moderne în domeniul fotovoltaic nu sunt un mister pentru tine? Profită de opțiunea „Cumpărături rapide”! Câteva clicuri și echipamentul lipsă va fi pe drum către tine! Cu toate acestea, dacă ai îndoieli cu privire la compatibilitatea invertorului hibrid cu alte componente ale instalației fotovoltaice, apelează la ajutorul unui consilier virtual. Pe acest drum al cooperării, noi vom fi cei care îți vom spune cum să alegi kitul potrivit. Pentru mai multe informații despre modul în care funcționează soluția noastră, vezi fila „Despre aplicație”.

Mai ai întrebări?

Consultanții noștri așteaptă apelul tău!

Optează pentru multifuncționalitate!

Invertoarele hibride sunt dispozitive independente din punct de vedere energetic. Datorită designului lor inovator, acestea fac posibilă stocarea surplusului de energie în baterii. Acest lucru înseamnă că vei avea întotdeauna acces la electricitate, chiar dacă se întrerupe alimentarea de la rețeaua electrică. Această soluție este potrivită în toate condițiile. De asemenea, oferim accesorii suplimentare pentru a facilita utilizarea invertoarelor: module Wifi, contoare și baterii.

Lucrăm la această funcționalitate

Ne pare rău, funcționalitățile descrise vor fi adăugate în următoarea versiune a aplicației noastre. Le veți putea utiliza în curând.

Cu toate acestea, vă rugăm să nu ezitați să utilizați alte funcții ale „Aplicației” sau „Contact”, consilierii noștri vă stau la dispoziție.