Accesați aplicația b2b

Oferta noastră include o gamă largă de dispozitive fotovoltaice.

Comenzile sunt plasate cu ajutorul unei aplicații intuitive. În cadrul aplicației, consilierul nostru virtual îți va ajuta să completezi un set fotovoltaic compatibil pentru fiecare tip de construcție. Datorită modulului de generare a ofertelor, instalatorul are posibilitatea de a pregăti o estimare colectivă a costurilor pentru clienții săi.

Soluțiile noastre se
caracterizează prin:

  • Calitate superioară – lucrăm cu producători de renume.
  • Disponibilitate – ne adaptăm din timp la situația pieței.
    în avans.
  • Garanții de lungă durată.
  • Inovație – susținem deja soluțiile viitorului: invertoare, baterii și încărcătoare hibride.
  • Prețuri accesibile.

Toate sistemele fotovoltaice într-un singur loc

În oferta noastră vei găsi soluții moderne pentru fiecare buget.

Sisteme Fotovoltaice

Module fotovoltaice Bloomberg Tier 1 listate, invertoare, structuri de suport și multe alte materiale disponibile la raft într-un singur loc!

Sisteme Fotovoltaice Hibride

Invertoarele hibride sunt o melodie a viitorului care va deveni o soluție standard pe piață în orice moment. Ia-o înaintea celorlalți și adaugă-o la oferta dumneavoastră!

Stocarea energiei

Pregătește-te acum pentru schimbările care vor urma! Oferim o varietate de baterii, regulatoare de încărcare și alte accesorii necesare pentru utilizatorii de baterii.ry, regulatory ładowania i inne akcesoria niezbędne dla użytkowników baterii.

Încărcătoarele

Încărcătoare inovatoare, avansate din punct de vedere tehnologic, pentru mașini, bărci și baterii. Disponibil acum la prețuri mari!

Pompe de căldură

Încălzirea ecologică este o provocare fundamentală pentru omenirea de astăzi. Consultați gama noastră largă de pompe de căldură.

Vizualizați gama noastră completă

Configură-ți rapid și eficient instalația fotovoltaică. Soluții pentru fiecare buget disponibile chiar acum!

SOLITAN este un partener de afaceri care lucrează atât în sfera virtuală, cât și în cea reală!

Le urăm bun venit tuturor instalatorilor în centrul nostru modern de administrare și depozitare. Vom fi bucuroși să-ți răspundem la orice întrebare, să te sfătuim cu privire la selecția făcută și să-ți completăm comanda pe loc!

Produse disponibile imediat!

Piața română a surselor de energie regenerabilă este încă la început. Milioane de locuințe, întreprinderi, entități publice și ferme își așteaptă instalațiile fotovoltaice, de stocare a energiei și de pompe de căldură! Pentru a satisface această cerere, sunt necesari doi factori: un instalator de încredere și produse de bună calitate. Ne-am ocupat de aceasta din urmă. În centrul nostru de depozitare, există rafturi pline de module fotovoltaice, invertoare, structuri de suport și alte componente. Fiecare produs este nou, are certificatele și declarațiile necesare și poate fi livrat în orice loc din țară.

Noi promoții și reduceri în fiecare săptămână!

Creșteți competitivitatea datorită oportunităților pe care ți le deschidem!

Lucrăm la această funcționalitate

Ne pare rău, funcționalitățile descrise vor fi adăugate în următoarea versiune a aplicației noastre. Le veți putea utiliza în curând.

Cu toate acestea, vă rugăm să nu ezitați să utilizați alte funcții ale „Aplicației” sau „Contact”, consilierii noștri vă stau la dispoziție.