Accesați aplicația b2b

Sisteme Fotovoltaice

Module fotovoltaice, invertoare, structuri de susținere, optimizatoare, cabluri solare,
protecții – acestea sunt doar câteva dintre materialele pe care le putem găsi în această secțiune.

Dorim ca fiecare instalator să poată completa întregul kit pentru construirea unei instalații fotovoltaice într-un singur loc.

Modulele pe care le oferim sunt listate Bloomberg Tier 1, ceea ce garantează calitatea și performanța lor ridicată. Invertoarele sunt însoțite de o garanție de cel puțin 10 ani și de asistență tehnică în Polonia. Oferta noastră include construcții certificate, dedicate fiecărui tip de acoperiș. SOLITAN selectează, de asemenea, rafturi pentru instalațiile montate la sol, indiferent de dispunerea panourilor fotovoltaice în cadrul proiectului.

De ce să cumperi de la noi?

Comoditate, siguranță și o gamă de posibilități atent selecționate!

Garantii lungi

Cauți module și invertoare cu garanții pe termen lung? Ai ajuns într-un loc excelent!

Calitate de top

Distribuim numai produse de la producători de renume!

Certificări

Gama noastră de produse îndeplinește standarde riguroase de rezistență la PID, LID, amoniac și multe altele. Vezi detaliile

Declarația de conformitate

Fiecare produs disponibil în aplicația SOLITAN are o declarație de conformitate care îi permite să fie utilizat în Uniunea Europeană.

Aplicația noastră îți permite să să faci achiziții în două module

Cumpărături rapide este o soluție dedicată instalatorilor care știu cum să selecteze corect componentele pentru construirea unei centrale fotovoltaice. Cu ajutorul unui consilier virtual, vom completa toate materialele necesare cu o garanție de compatibilitate reciprocă. Te ajutăm să organizezi instalarea și îți oferim asistență profesională în fiecare etapă de finalizare a echipamentului. Pentru mai multe informații despre modul în care funcționează soluția noastră, te rugăm să vezi „Despre aplicație”

Mai ai întrebări?

Consultanții noștri așteaptă apelul tău!

Mizează pe o calitate ridicată!

Durata de viață a unei instalații fotovoltaice este de cel puțin 25 de ani. De alegerea corectă a componentelor depinde dacă această perioadă va fi pașnică și sigură. Dispozitivele configurate necorespunzător sau materialele de calitate inferioară pot cauza defecțiuni materialele de slabă calitate pot ceda. Acest lucru se traduce prin nemulțumire din partea clientului final și prin nevoia de reparații.

Atunci când cumperi de la SOLITAN, poți fi sigur că instalațiile tale fotovoltaice vor supraviețui condițiilor meteorologice dificile și trecerii timpului. Mizăm pe fiabilitatea manoperei.

Te invităm să te familiarizezi cu oferta noastră! Cooperăm cu fabrici din întreaga lume. La noi nu vei avea nicio problemă în ceea ce privește disponibilitatea mărfurilor.

Lucrăm la această funcționalitate

Ne pare rău, funcționalitățile descrise vor fi adăugate în următoarea versiune a aplicației noastre. Le veți putea utiliza în curând.

Cu toate acestea, vă rugăm să nu ezitați să utilizați alte funcții ale „Aplicației” sau „Contact”, consilierii noștri vă stau la dispoziție.