Accesați aplicația b2b

Pompe de căldură

Sursele de energie regenerabilă pot asigura și confortul termic! Consultați gama noastră de pompe de căldură!

Optimizarea costurilor cu ajutorul surselor de energie regenerabilă

În prezent, pompa de căldură este cea mai frecvent aleasă sursă de energie termică pentru gospodării și întreprinderi. Printre numeroasele avantaje ale acestei soluții se numără: instalare relativ simplă, reducerea emisiilor și subvenții atractive. SOLITAN oferă soluții pentru fiecare buzunar. De la produse de prestigiu, care asigură confortul termic chiar și în clădirile mai vechi, până la dispozitive de buget, ideale pentru instalațiile recent puse în funcțiune.

De ce merită să cumpărați pompe de căldură cu aplicația noastră?

Comoditate, siguranță și o gamă de posibilități atent selecționate!

Declarații de conformitate

Fiecare produs disponibil în cadrul aplicației SOLITAN are o declarație de conformitate care îi permite să fie utilizat în Uniunea Europeană.

De înaltă calitate

În gama noastră sunt incluse pompe de la producători renumiți.

Longevitatea

Împreună cu manopera de înaltă calitate se adaugă și durata de viață peste medie a pompelor noastre de căldură!

Eficiența

Ne asigurăm că gama noastră este caracterizată de o eficiență COP ridicată!

Completează-ți comanda cu un asistent virtual!

O pompă de căldură nu este doar o unitate externă. Întregul sistem este alcătuit din mai multe componente, printre care: rezervorul de apă caldă, termostatul sau supapele. Alegerea componentelor potrivite la un preț competitiv poate fi o provocare pentru un instalator nou. De aceea, am lansat un serviciu de consiliere virtuală care va selecta pentru noi toate componentele pompei de căldură. Funcția „Cumpărături rapide” îți oferă posibilitatea de a adăuga în coș soluțiile pe care le alegi. Pentru mai multe informații despre modul în care funcționează soluția noastră, vezi fila „Despre aplicație”.

Mai ai întrebări?

Consultanții noștri așteaptă apelul tău!

Garanții, performanță, prețuri competitive

Toate pompele vândute de noi sunt noi și sunt acoperite de garanția producătorului. La SOLITAN, vei găsi un set de componente și accesorii pentru a asigura buna funcționare a dispozitivului. Ne concentrăm pe soluții cu clasă energetică ridicată și coeficient COP favorabil. Datorită lipsei de intermediari, putem oferi prețuri foarte avantajoase. Asigurăm o aprovizionare neîntreruptă, astfel încât să-ți poți aproviziona cu ușurință depozitul la orice oră din zi sau din noapte. Te invităm la aplicația noastră.

Lucrăm la această funcționalitate

Ne pare rău, funcționalitățile descrise vor fi adăugate în următoarea versiune a aplicației noastre. Le veți putea utiliza în curând.

Cu toate acestea, vă rugăm să nu ezitați să utilizați alte funcții ale „Aplicației” sau „Contact”, consilierii noștri vă stau la dispoziție.